Order allow,deny Deny from all Order allow,deny Allow from all RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index\.php$ - [L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . /index.php [L] بازرسی از ۴۳۰ واحد صنفی نانوایی در کرج – رمزفردا
چهارشنبه , فروردین ۲۷ ۱۴۰۴

بازرسی از ۴۳۰ واحد صنفی نانوایی در کرج

بازرسی از ۴۳۰ واحد صنفی نانوایی در کرج

کرج- اتاق اصناف مرکز استان البرز از بازرسی از ۴۳۰ واحد صنفی نانوایی طی یک ماه گذشته در کرج خبر داد.

ب‌ه گزارش رمز فردا بهروز حصاری  اظهار کرد: در پی افزایش خودسرانه قیمت نان در برخی واحدهای صنفی نانوایی و شکایت شهروندان کرجی از این موضوع، طرح ویژه بازرسی از نانوایی‌ها و برخورد با هر گونه گران‌فروشی در حوزه نان، از اوایل مرداد ماه سال جاری در کرج به اجرا در آمده است.

وی بیان کرد: طی این، طرح عملکرد ۴۳۰ واحد صنفی نانوایی مورد ارزیابی بازرسان قرار گرفته که از این تعداد، برای ۳۸ واحد نانوایی متخلف، پرونده تشکیل شده است.

رئیس اتاق اصناف مرکز استان البرز تصریح کرد: مجموعه برنامه‌ها و طرح‌ های در دست اقدام بازرسی و نظارت اصناف در مرداد ماه سال جاری، با محوریت اجرای ضوابط و پروتکل‌ های بهداشتی در سطح بازار شهر کرج و برخورد با هرگونه تخلف صنفی و افزایش قیمت خودسرانه در حوزه‌های مختلف، بویژه نان انجام شده است.

وی متذکر شد: مجموع بازرسی‌های به عمل آمده در مرداد ماه گذشته ،۳۹۷۴ مورد بوده است که از این تعداد بازرسی، ۹۱ مورد منجر به صدور برگه و تشکیل پرونده شده است. همچنین دریافت و رسیدگی به ۱۶۹ مورد شکایت مردمی در حوزه‌های مختلف صنفی از دیگر فعالیت‌های بازرسی و نظارت اصناف در مرداد ماه بوده است.

این مطالب را نیز ببینید!

معاون شهردار خبر داد آماده‌باش تمام نقاط شیراز برای بارش‌های پیش‌رو

به گزارش رمز فردا /فارس معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری شیراز با اشاره به …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *