هویت ملی در ایران معاصر(فرصت‌ها و تهدیدها) آسیب‌شناسی می‌شود

خانه کتاب و ادبیات ایران با همکاری سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس، نشست «آسیب‌شناسی هویت ملی در ایران معاصر(فرصت‌ها و تهدیدها)» را برگزار می‌کند.

به گزارش رمز فردا به نقل از روابط عمومی خانه کتاب و ادبیات ایران، نشست «آسیب‌شناسی هویت ملی در ایران معاصر(فرصت‌ها و تهدیدها)» فردا یک‌شنبه (بیست‌و‌هشتم شهریورماه ۱۴۰۰) در خانه کتاب و ادبیات ایران برگزار می‌شود.

 در این نشست ناصر فکوهی و علی محمد طرفداری درباره «هویت ملی در ایران معاصر(فرصت‌ها و تهدیدها)» صحبت خواهند کرد.

نشست «آسیب‌شناسی هویت ملی در ایران معاصر(فرصت‌ها و تهدیدها)» فردا یک‌شنبه (بیست‌و‌هشتم شهریورماه ۱۴۰۰) ساعت ۱۵ به صورت زنده از آپارات خانه کتاب و ادبیات ایران پخش می‌شود و علاقه‌مندان می‌توانند برای تماشای این برنامه به نشانی www.aparat.com/khaneketab  مراجعه کنند.

این مطالب را نیز ببینید!

برای فرهنگستان بین زبان فارسی و ترکی تفاوتی وجود ندارد

مدیر گروه زبان‌ها و گویش‌های ایرانی فرهنگستان زبان فارسی گفت: به لحاظ ارزش‌های زبانی و …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *