خداحافظی فتحی ازدانشگاه علوم پزشکی البرز

دکتر فتحی از دانشگاه علوم پزشکی البرز خداحافظی کرد و با حکم وزیر بهداشت شهرام صیادی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی البرز شد که نامه انتصاب ایشان در ذیل امده است :

جناب آقای دکتر شهرام صیادی

عضو محترم هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی  شهید بهشتی

با سلام :

خدمتگزاری در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران فرصتی مغتنم و نعمتی بزرگ است که خداوند متعال به بندگان خویش اعطاء فرموده و شکر نعمت است که از این فرصت گرانقدر در جهت خدمت به مردم شریف میهن اسلامی نهایت استفاده بعمل آید در این راستا و با توجه به تعهد ،تخصص و سوابق علمی و اجرایی ارزنده جنابعالی ، بموجب این ابلاغ به عنوان “سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی البرز ” منصوب می شوید تا با رعایت مقررات قانونی و شرعی انجام وظیفه نمائید.

امید است با اتکال به خداوند متعال ، حمایت و پشتیبانی دولت مردمی ، فساد ستیز و عدالت محور و با استفاده از نیروهای متخصص ، متعهدو انقلابی در انجام این رسالت خطیر موفق و موید باشید .

دکتر بهرام عین اللهی

 

این مطالب را نیز ببینید!

تشخیص نشت‌یابی خطوط انتقال به کمک هوش مصنوعی

در شرایطی که تنها تولیدکننده جهانی توپ‌های نشت‌یاب آب تحت مالکیت یک شرکت آمریکایی قرار …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *