با والدین کودکانی که رانندگی کنند برخورد می‌کنیم 

به گزارش رمز فردا /همدان رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی شهرستان همدان با بیان اینکه رانندگی کودکان در همدان باب شده است، گفت: با هماهنگی دادستان همدان با والدین این کودکان به شدت برخورد خواهد شد و باید پاسخگو باشند. 

به گزارش رمز فردا سرهنگ فرخ جمالی ، با بیان اینکه طی هفته جاری‌ چهار یا پنج مورد حادثه توسط کودکانی که به سن قانونی نرسیده‌اند رخ داده است، افزود: متاسفانه این موضوع اخیرا در شهر همدان افزایش داشته است.

وی با اشاره به اینکه از نظر قانونی در اینگونه حوادث علاوه بر کودکان، والدین آنها نیز مسئولیت دارند و باید پاسخگو باشند، اظهار کرد: حوادث فوق در برخی از مناطق شهر مانند شهرک فرهنگیان، شهرک مدنی و بلوار ارم بیشتر است.

رئیس پلیس راهور شهرستان همدان مهمترین عامل این حوادث را خانواده دانست و گفت: نیروهای راهنمایی و رانندگی به شدت این موارد را کنترل می‌کنند.

جمالی تصریح کرد: با دادستان همدان هماهنگ شده است که اگر تصادف یا توقیف خودرویی انجام شود با والدین به شدت برخورد خواهد شد و باید پاسخگو باشند، علاوه بر این اگر  این موضوع ادامه پیدا کند خطرناک است.

منبع : ایسنا

این مطالب را نیز ببینید!

تبریز؛شهری که تحسین خبرنگاران خارجی را واداشت

به گزارش رمز فردا /آذربایجان شرقی صبحی روشن در تبریز آغازگر سفری بود که قرار بود …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *