نتیجه پرونده مهسا امینی تا ۲ هفته دیگر روشن می‌شود

میراحمدی گفت: وزارت کشور مجزای از دستگاه‌های مسئول، تحقیقات خود را آغاز و صحنه اتفاق مربوط به مرحومه مهسا امینی را بازسازی کرده است.

معاون امنیتی انتظامی وزارت کشور درباره پرونده مرحومه مهسا امینی در گفت‌وگوی تلفنی زنده با شبکه خبر اظهار داشت: از کلیه دستگاه های مستقیم و غیر مستقیم دخیل در پرونده مرحومه امینی درخواست اسناد مدارک و فیلم کردیم و کلیه دوربین های شهری نیز بازبینی می‌شود.

میراحمدی در ادامه گفت: مجزای از دستگاه های مسئول، تحقیقات خود را آغاز کردیم و صحنه اتفاق مربوط به مرحومه مهسا امینی را بازسازی کردیم و در کنار آن یک کمیته تخصصی پزشکی متشکل از رئیس کمیسیون بهداشت مجلس، ریاست سازمان نظام پزشکی، نماینده رادیولوژی و قلب ایران ایجاد کردیم.

معاون امنیتی انتظامی وزارت کشور در پایان گفت: فارغ از جنگ های روانی، رسانه ای و فضای احساسی، منتظر پاسخ سازمان نظام پزشکی و پزشکی قانونی هستیم که از ده روز تا دو هفته زمان بر است.

منبع : باشگاه خبرنگاران جوان

این مطالب را نیز ببینید!

ازاول مهر خط تحریری در پایه چهارم آموزش داده می شود

عکس تزئینی است. مجموعه کتاب‌های «آموزش خط تحریری» ویژه دوره دوم ابتدایی توسط گروه فرهنگ …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *