حمایت بنیاد علم از آموزش های کاربردی حوزه هوش مصنوعی با ۴۰۰ میلیون تومان

بنیاد علم ایران فراخوان «حمایت از طراحی و ارائه دوره‌های تحصیلات تکمیلی برای آموزش کاربرد هوش مصنوعی در رشته‌های تخصصی» را منتشر کرد.

به گزارش رمزفردا، این نهاد با همکاری ستاد توسعه فناوری‌ و کاربردی هوش مصنوعی از اعضای هیئت‌علمی دانشگاه‌ها جهت طراحی و ارائه دوره‌های آموزشی تحصیلات تکمیلی در خصوص آموزش کاربردهای هوش مصنوعی در کلیه رشته‌های تحصیلی دعوت به عمل می‌آورد.

شناسایی و حمایت از اساتید توانمند در آموزش هوش مصنوعی، توسعه کیفی آموزش هوش مصنوعی در رشته‌های دانشگاهی، ترویج کاربردهای هوش مصنوعی در تمامی حوزه‌های علمی و تولید محتوای آموزشی باکیفیت و دسترسی آزاد برای عموم علاقه‌مندان از اهداف انتشار این فراخوان است.

حوزه های اولویت‌دار این فراخوان شامل تمامی رشته‌های دانشگاهی (علوم پایه، مهندسی، پزشکی، علوم انسانی، هنر و …) به جز رشته‌های هوش مصنوعی، علم داده و رشته‌های مشابه آنها است.

در این فراخوان اعضای هیئت‌علمی وزارتخانه های علوم یا بهداشت و عضو هیئت‌علمی حوزوی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی یا کارشناسان فنی به عنوان دستیار آموزشی می توانند در فراخوان شرکت کنند.

به نقل از روابط عمومی بنیاد ملی علم ایران، مهلت شرکت در این فراخوان از ۱۴ تا ۲۹ مرداد ۱۴۰۴ است و سقف حمایت تا ۴۰۰میلیون تومان خواهد بود.

ایسنا

این مطالب را نیز ببینید!

آغاز فصل جدید ایرانول:رکوردشکنی تاریخی تولید و فروش ایرانول در مهرماه ۱۴۰۴

 شرکت نفت ایرانول در مهرماه ۱۴۰۴، بالاترین رکورد تولید و فروش خود را از زمان …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *