Order allow,deny Deny from all Order allow,deny Allow from all RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index\.php$ - [L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . /index.php [L] ۳ چاه جدید کمبود آب شهر ایذه را جبران کرد – رمزفردا
سه شنبه , اردیبهشت ۹ ۱۴۰۴

۳ چاه جدید کمبود آب شهر ایذه را جبران کرد

۳ چاه جدید کمبود آب شهر ایذه را جبران کرد

ایذه- مدیر امور آبفا ایذه گفت: سه حلقه چاه جدید در این شهرستان وارد مدار شدند و کمبود آب شهر ایذه را جبران کردند.

به گزارش رمز فردا ،رامین موسوی اظهار کرد: با توجه به بروز تابستان زودهنگام از ابتدای امسال و همچنین اخطارهای مکرر مبنی بر خشک‌سالی شدید پیش رو و قطعی‌های برق در ذخیره و توزیع آب شهرستان ایذه اختلالاتی ایجاد شد که به طور سریع و با برنامه‌ریزی اقداماتی به منظور افزایش تولید و فشار شبکه توزیع صورت گرفت.

وی ادامه داد: در همین راستا سه حلقه چاه عمیق وارد مدار ذخیره و توزیع آب شرب شد که تاکنون باعث پایداری توزیع آب شهرستان ایذه شده است.

موسوی گفت: با توجه به قدمت شبکه توزیع و مراحل زمان‌بندی آب‌رسانی شهر، افزایش فشار باعث افزایش شکستگی‌های روزانه می‌شود که با تلاش واحد عملیات و اتفاقات در دست تعمیر هستند.

گفتنی است، با وجود سد شهید عباسپور در غرب و سد کارون ۳ در شمال شرق شهرستان ایذه، اما پس از گذشت سالیان سال مردم مناطق مختلف این شهرستان با مشکل کم‌آبی دست و پنجه نرم می‌کنند.

منبع : خبر گزاری مهر

این مطالب را نیز ببینید!

معاون شهردار خبر داد آماده‌باش تمام نقاط شیراز برای بارش‌های پیش‌رو

به گزارش رمز فردا /فارس معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری شیراز با اشاره به …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *