یکی از شرکتهای دانشبنیان در کنار تولید ۵۰ نوع کیت تشخیص بیماریهای عفونی و ژنتیکی، موفق به تولید و صادرات کیت تشخیص کرونا شده است.
به گزارش رمزفردا، یکی از اولین شرکتهای دانشبنیان حوزه سلامت که فعالیت خود را از سال ۱۳۷۷ آغاز کرده است، موفق به تولید ۵۰ نوع کیت تشخیصی شده است و توانسته استاندارد جهانی ایزو ۹۰۰۱ را کسب کند.
این شرکت دارای حدود ۵۰ محصول با تکنولوژی الایزا شامل انواع کیتهای تشخیص مارکرهای سرطانی، بیماریهای عفونی، هورمونی و بیش از پنج نوع کیت بیوشیمی است که برخی از این محصولات دارای نشان CE اتحادیه اروپا هستند.
آلمان، ایتالیا، بلژیک، برزیل، کره جنوبی، ترکیه، مصر، مالزی، آذربایجان، گرجستان، مقدونیه، تانزانیا و پانزده کشور دیگر، مقاصد صادراتی این شرکت محسوب میشوند، به گونهای که این شرکت با صادرات به چهار قاره جهان، به عنوان بهترین صادرکننده نمونه کشور در سالهای ۱۳۸۹، ۱۳۹۴ و ۱۳۹۶ انتخاب شد.
کیت تشخیص کووید-۱۹ از جدیدترین محصولات این شرکت است که بر اساس اعلام معاونت علمیوفناوری ریاستجمهوری این محصول به کشور آلمان صادر شده است.
دکتر بهروز تهرانی، مدیر عامل این شرکت دانشبنیان در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به فعالیت بیش از ۲۰ سال این شرکت در حوزه سلامت، گفت: محصولات تولیدی این شرکت در زمینه ابزارهای تشخیصی و آزمایشگاهی است که شامل کیتهای آزمایشگاهی میشود و با استفاده از فناوریهای روز حوزه بیوتکنولوژی به تولید رسیدهاند.
وی تولید ۵۰ نوع کیت آزمایشگاهی را از دستاوردهای این شرکت نام برد و اظهار کرد: از این کیتها برای تشخیص انواع بیماریها و ناهنجاریها شامل ناهنجاریهای هورمونی، تشخیص انواع سرطانها و تشخیص بیماریهای عفونی مانند هپاتیت و ایدز کاربرد دارد.
تهرانی به تجاریسازی این محصولات اشاره کرد و یادآور شد: با توجه به اینکه محصولات این شرکت بر اساس نیاز بازار طراحی شده است، توانستیم در حوزه تجاری سازی موفقیتهایی را به دست آوریم.
مجری طرح، تستهای قبل از زایمان را از جمله دستاوردهای این شرکت نام برد که بر اساس مارکرهای این تست امکان تشخیص و شناسایی ابتلای جنین به بیماریهای خاص ژنتیکی مانند سندروم دان فراهم شده است.
منبع : ایسنا