پذیرفته شدگان نهایی دروه روزانه آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی که ثبت نام در دانشگاه محل قبولی آنها آغاز شده است ، همچنان در صورت عدم ثبت نام از شرکت در کنکور ۱۴۰۱ محروم هستند.
به گزارش رمز فردا ، متقاضیانی که در ردیف پذیرفتهشدگان آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۹ که در یکی از دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی و دانشگاه آزاد یکی از دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی قرار میگیرند، منحصرا میتوانند در یکی از کدرشتهمحل های قبولی ثبتنام کنند. به عبارتی مجاز به ثبتنام در هر دو محل قبولی نیستند در غیر این صورت مطابق ضوابط با آنها رفتار خواهد شد.
اسامی قبول شدگان نهایی ۱۱ کدرشته امتحانی و برخی از کدرشتهمحل های مربوط به دانشگاههای (دارای شرایط خاص) به طریق مقتضی، با هماهنگی ارگان های مربوط متعاقبا استخراج و اعلام خواهد شد.
پذیرفته شدگان میتوانستند برای کسب اطلاعات درخصوص تاریخ، نحوه و مدارک لازم به سایت دانشگاهها و موسسات آموزش عالی محل قبولی مراجعه کنند.
درصورت عدم اعلام برنامه زمانی ثبتنام از سوی دانشگاهها و موسسات پذیرفته شدگان از تاریخ ۴ و ۵ آبان ۱۴۰۰ برای ثبتنام به سایت اطلاع رسانی دانشگاه محل قبولی مراجعه کنند.
پذیرفته شدگان باید در زمان مقرر برای ثبتنام در دانشگاه محل قبولی خود اقدام کنند، بدیهی است عدم اقدام به موقع پذیرفتهشدگان برای ثبتنام، به منزله انصراف از ادامه تحصیل آنان تلقی خواهد شد.
براساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در مورد مدارک تحصیلی صادر شده توسط مرکز مدیریت حوزههای علمیه یا مرکز مدیریت حوزه علمیه خراسان و یا اصفهان، فضلا و طلاب حوزههای علمیه که بر اساس مدرک صادر شده توسط مراکز فوق دوره سطح ۲ را گذراندهاند و یا تا تاریخ ۳۰ مهر ۹۹ فارغالتحصیل میشوند، منحصراً مجاز بودهاند در هر یک از کدرشتههای امتحانی گروه علوم انسانی ثبتنام و در آزمون آن شرکت کنند و در صورت پذیرفتهشدن مشروط به گذراندن دروس پیشنیاز به تشخیص گروه آموزشی ادامه تحصیل دهند.
بدیهی است این دسته از متقاضیان باید تصویر مدرک فراغت از تحصیل خود را که توسط مرکز مدیریت حوزههای علمیه یا مرکز مدیریت حوزه علمیه خراسان و یا اصفهان صادر شده است در اختیار داشته باشند.
پذیرفتهشدگانی که دارای مدرک تحصیلی معادل هستند لازم است واجد شرایط مفاد «آییننامه شرکت دارندگان مدارک معادل و غیررسمس در آزمون هاس ورودس مقاطع بالاتر» مصوب شوراس گسترش آموزش عالس وزارت علوم، تحقیقات و فناورس که طی بخشنامه توسط معاونت آموزشی وزارت متبوع به تمامی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی ابلاغ شده، باشند.
براساس مصوبه جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی، همه دارندگان مدرک معادل ضمن خدمت فرهنگیان که طی سالهای ۱۳۷۷ تا ۱۳۸۱ به دورههای مذکور راه یافتهاند، حسب مورد از تسهیلات مصوبه برای ادامه تحصیل در مقاطع رسمی بالاتر برخوردار میشوند.
ثبت نام پذیرفته شدگان فوق منحصراً در تاریخ های اعلام شده توسط هر دانشگاه و با ارائه مدارک کامل مندرج در اطلاعیه ای که در سایت سازمان سنجش قرار دارد ، صورت میپذیرد.
بر اساس اعلام سازمان سنجش آموزش کشور تعداد ۴۰۶ هزار و ۴۲۷ داوطلب در آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۰ مجاز به انتخاب رشته شدند که از این تعداد ۲۲۰ هزار و ۱۷۰ نفر زن یعنی ۵۴ درصد آنها “زن” و مابقی داوطلبان “مرد” بودند.
همچنین ظرفیت پذیرش در تمامی دوره های مورد پذیرش بدون در نظر گرفتن ظرفیت پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی ۱۳۷ هزار و ۱۸ نفر تعیین شده که با اعلام نتایج نهایی، مجموعا بطور کلی ۱۳۰ هزار و ۸۲۷ نفر در آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی وزارت علوم پذیرفته شدند که ۶۱ هزار و ۹۴۴ نفر زن و ۶۸ هزار و ۸۸۳ نفر آنها مرد بودند. مقایسه آمار ظرفیت اعلامی برای مقطع ارشد ۱۴۰۰ دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی دولتی با تعداد پذیرفته شدگان نشان می دهد در سال جاری ۶هزار ۱۹۱صندلی بدون خواهان و خالی میماند.
در هر مرحله از ثبتنام یا هن گام تحصیل، چنانچه مشخص شود متقاضی حقایق را کتمان نموده و اطلاعات غلطی ارائه نموده است و واجد شرایط نمیباشد قبولی وی باطل و مطابق مقررات از ادامه تحصیل محروم خواهد شد.
براساس ضوابط پذیرفتهشدگان رشتههای تحصیلی دوره روزانه آزمون ورودی مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۳۹۹، اعم از اینکه در دانشگاه محل قبولی خود ثبتنام نموده و یا ننموده باشند حتی با دادن انصراف قطعی از تحصیل، مجاز به ثبتنام و شرکت در آزمون ورودی دورههای کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۰ نیستند.
معدل مدرک کارشناسی پذیرفته شده باید با معدلی که قبلاً در زمان ثبتنام برای شرکت در آزمون به سازمان اعلام نموده و یا در مراحل بعد اصلاح نموده است، یکسان باشد. بدیهی است از ثبتنام قطعی آن دسته از متقاضیانی که دارای مغایرت معدل باشند (معدل مندرج در مدرک آنان کمتر از معدل اعلام شده به این سازمان باشد) خودداری خواهد شد.
منبع : ایسنا