محققان یکی از شرکتهای دانشبنیان دستگاه اتوکلاوی برای بی خطر کردن پسماندهای عفونی بیمارستانی عرضه کردهاند که به گفته آنها، با این دستگاه کلیه موارد عفونتزا از پسماندهای بیمارستانی حذف خواهد شد.
به گزارش رمز فردا ،فاطمه محمدبیگی از محققان این شرکت دانش بنیان ، با بیان اینکه این شرکت فعال در حوزه تجهیزات پزشکی، از سال ۷۷ فعالیت خود را آغاز کرده است، گفت: این شرکت از واردات تجهیزات پزشکی آغاز به کار کرد و در حال حاضر برخی از تجهیزات پزشکی از سوی این شرکت تولید شده و به بیمارستانها ارائه شده است.
وی دستگاه اکسیژن ساز و بی خطر ساز پسماندهای بیمارستانی را از جمله محصولات تولیدی این شرکت نام برد و اظهار کرد: دستگاه بی خطرساز پسماندهای بیمارستانی تولیدی این شرکت، پسماندهای بیمارستانی عفونی را بی خطر میکند؛ به گونهای که اگر زباله بیمارستانی حاوی مواد عفونت زا باشد، آن را بیخطر میکند و بعد از خرد کردن، در داخل کیسههای مجزا وارد کرده و به اپراتور تحویل میدهد.
محمدبیگی با تاکید بر اینکه در این روش، اپراتور هیچ تماسی با زباله نخواهد داشت، خاطر نشان کرد: این دستگاه یک اتوکلاو است که پسماندها را بی خطر میکند و نمونه این دستگاه به کشورهایی چون اسپانیا صادر شده، ضمن آنکه چند بیمارستان نیز از خدمات این دستگاه بهرهمند شدهاند.
این محقق، دستگاه اکسیژن ساز را از دیگر دستگاههای تولید شده در این شرکت ذکر کرد و در این باره توضیح داد: این دستگاه در ظرفیتهای ۳۰۰ لیتری و ۶۰۰ لیتری تولید شده و در زمان شیوع کرونا، این دستگاه برای تامین اکسیژن مورد نیاز بیمارستانها به ویژه بیمارستان مسیح دانشوری، بسیار مؤثر بوده است.
وی با بیان اینکه این دستگاه در نوع کلینیکی نیز تولید شده است، گفت: در این نوع، دستگاه در ظرفیتهای ۱۰ تا ۲۰ لیتری ساخته شد که به طور همزمان میتواند اکسیژن مورد نیاز دو بیمار را تامین کند.
به گفته این فعال حوزه فناوری، این دستگاه همچنین در صنعت نیز قابل استفاده است، به ویژه در صنعت پرورش ماهی که نیاز به تامین اکسیژن برای آبزیان دارند، قابل کاربرد است.