به گزارش رمز فردا محمد رضا عسگریان، امروز(پنجشنبه،۲ تیر) در نشست خبری با اصحاب رسانه، اظهار کرد: در سفر استاندار اصفهان به گلپایگان دو جلسه کار گروه عمرانی و کار گروه تسهیل و رفع موانع تولید با حضور معاونین استاندار برگزار شد و پس از بازدید استاندار از پروژههای مختلف شهرستان نهایتا در جلسه شورای اداری ۴۲ موضوع تصویب شد که به ثمر نشستن آن نیازمند پیگیری لازم از طرف مجموعه اداری شهرستان است، سعی ما بر این است که در حداقل بازه زمانی این مصوبات اجرایی شود.
وی ادامه داد: دو هفته بعد از سفر استاندار به گلپایگان شاهد سفر رئیس جمهور به استان اصفهان بودیم. در این راستا طی مکاتبهای پروژههای مورد نیاز را به استان ارسال کردیم، اما باید پروژههایی را اعلام میکردیم که اولا ردیف اعتبار داشته و مجوزهای لازم را پیش از این کسب کرده باشد. همچنین پروژهها باید حداقل ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته باشد تا بهرهبرداری از آنان در حداقل بازه زمانی به سرانجام برسد.
به گزارش ایسنا، فرماندار گلپایگان گفت: تاکنون هیچ نامه رسمی به فرمانداری مبنی بر اینکه سهم اعتباری شهرستان از سفر ریاست جمهوری چقدر است اعلام نشده است. همچنین با توجه به آیتمهای مذکور و از آنجا که پروژه فاضلاب گلپایگان تنها حدود ۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، با پیگیریهای نماینده و فرمانداری توانستیم برای این پروژه اعتباراتی را در سفر ریاست جمهوری به استان در نظر بگیریم.
وی گفت:جاده گلپایگان، دهق طرح ملی و ردیف اعتباری ندارد و یا کمربندیهای شهرستان اصلا طرحی ندارند، میزان اعتبار تخصیصی سفر ریاست جمهوری برای پروژههای اعلامی هنوز بهصورت رسمی اعلام نشده است، اما دفتر فنی استانداری عددی را که به ما ابلاغ کرد نزدیک به ۴ هزار میلیارد ریال است.
عسگریان افزود: یکسری از پروژه ها به صورت کلی در استان دیده میشود مانند روکش آسفالت جادههای شریانی استان یا رینگهای کمربندیهای استان و… که در این بخش هم شهرستان از اعتبارات سهم میبرد، اما هنوز مشخص نشده که بدانیم به چه میزان است. یکسری اعتبارات هم در قالب تسهیلات است که در اختیار صنایع و ستاد تسهیل قرار میگیرد که اعتبارات خوبی در این بخش برای گلپایگان در نظر گرفته شده و اکنون منتظر ابلاغ آن هستیم. تلاش میکنیم حقی از شهرستان از بین نرود تا عدالت در توزیع اعتبارات را شاهد باشیم.
وی یادآور شد: برای کیفیت آب شرب اخیرا پنجمین جلسه مربوطه را در تهران با حضور شرکت آب نیرو، آبفای استان و کارشناسان مربوطه برگزار کردیم. در این راستا آزمایشها در حال انجام است تا منشا اصلی طعم و بوی بدِ آب شرب مشخص شود که به نتایج خوبی رسیدند، اما هنوز به صورت قطعی نتایج و علل این مشکل را اعلام نکردند.
فرماندار گلپایگان ادامه داد: تکنولوژی سد کوچری به صورتی است که خروجی آب شرب و کشاورزی در یک سطح قرار دارد و اگر خروجی آب کشاورزی از قسمت تحتانی سد انجام میشد به احتمال زیاد به این مشکلات بر نمیخوردیم. تقاضا کردیم که راهکاری را در پیش بگیرند تا ماندگی آب در قسمت تحتانی کمتر شود.
عسگریان تصریح کرد: شرکت آب نیرو یک بند را جلوی سد کوچری احداث و پمپهایی را بر روی آن نصب کرد تا درصدی از آبی که قرار است در اختیار کشاورزان قرار گیرد از قسمت تحتانی سد خارج شود و در این بند قرار گیرد و از این بندها به سمت بندهای کشاورزی رود که با این روش آب از قسمت تحتانی خارج میشود.
وی خاطر نشان کرد: سیستم هوا دهی تصفیهخانه فعال شده است که با این دو اقدام درصد قابل توجهی از مشکلات حل خواهد شد.
منبع : ایسنا