اخذ مجوز جذب ۳۰۰۰ عضو هیئت‌علمی در دانشگاه‌های علوم‌پزشکی

معاون آموزشی وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی:

امیدواریم مجوز جذب ۳۰۰۰ عضو هیئت‌علمی تا دو هفته آینده صادر شود

معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه تصور می‌کنم مشکلی برای اخذ مجوز جذب ۳۰۰۰ عضو هیئت‌علمی در دانشگاه‌های علوم‌پزشکی از طریق فراخوان جذب وجود نداشته باشد، گفت: تمام مستندات لازم را به این سازمان‌های «برنامه و بودجه» و «اداری و استخدامی کشور» ارائه داده‌ و امیدواریم که طی یک یا دو هفته آینده، مجوز جذب ۳۰۰۰ عضو هیئت‌علمی توسط این سازمان‌ها صادر شود.

به گزارش رمز فردا ،دکتر ابوالفضل باقری‌فرد ، درباره آخرین وضعیت اخذ مجوز جذب ۳۰۰۰ عضو هیئت‌علمی در دانشگاه‌های علوم‌پزشکی کشور خاطرنشان کرد: آخرین مکاتبات با سازمان‌های «برنامه و بودجه» و «اداری و استخدامی کشور» انجام شده است. در حال حاضر، در انتظار پاسخ این سازمان‌ها هستیم.

وی ادامه داد: تصور می‌کنم مشکلی برای اخذ مجوز جذب ۳۰۰۰ عضو هیئت‌علمی در دانشگاه‌های علوم‌پزشکی از طریق فراخوان جذب وجود نداشته باشد؛ چرا که تمام مستندات لازم را به سازمان‌های ذیربط ارائه داده‌ایم. امیدواریم که طی یک یا دو هفته آینده، مجوز جذب ۳۰۰۰ عضو هیئت‌علمی از طریق فراخوان توسط سازمان‌های «برنامه و بودجه» و «اداری و استخدامی کشور» صادر شود.

معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ضمن تایید احتمال صدور مجوز برای جذب ۳۰۰۰ عضو هیئت‌علمی به صورت کامل، گفت: در حال حاضر، حدود ۳۰۰۰ عضو هیئت‌علمی دانشگاه‌های علوم‌پزشکی بازنشسته شده‌اند یا در آستانه بازنشسته شدن قرار دارند که جای آنها در دانشگاه‌ها خالی است.

وی با بیان اینکه علاوه بر بازنشسته شدن اعضای هیئت‌علمی، موضوع افزایش ظرفیت رشته‌های پزشکی نیز مطرح است، گفت: با توجه به افزایش ظرفیت رشته‌های پزشکی، جذب هیئت‌علمی یک نیاز آموزشی قلمداد می‌شود. ضمن اینکه مستندات مربوط نیروهای بازنشسته و اساتید در آستانه بازنشستگی برای صدور مجوز جذب ۳۰۰۰ عضو هیئت‌علمی از طریق فراخوان جذب به قدر کافی گویا است.

سازوکار قرارگاه «راهیان پیشرفت» در حال تهیه است

دکتر باقری‌فرد در پاسخ به این پرسش «با توجه به اینکه به در کانون توجه قرار گرفتن توانمدسازی نخبگان‌پزشکی تاکید دارید؛ در این راستا در سال جدید چه برنامه‌هایی مدنظر دارید؟» گفت: برای این منظور ساز و کار قرارگاه «راهیان پیشرفت» را در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تهیه می‌کنیم.

وی با بیان اینکه هدف از تعریف این قرارگاه این است که بدانیم چگونه از ظرفیت نخبگان بهره‌ببریم، افزود:  وضعیت نخبگان را  فقط نباید تا زمان فارغ‌التحصیلی پیگیری کرد و باید پس از دانش‌آموختگی باید مورد توجه قرار داد. ما به این نکته مهم توجه داریم.

معاون آموزشی وزارت بهداشت گفت: عمدتا نخبگان را تا زمان دانش‌آموختگی هدایت می‌کنیم اما هنگامی که فارغ‌التحصیل می‌شوند، اطلاعی از وضعیت آنها نداریم و نمی‌دانیم که در چه موقعیتی به سر می‌برند یا به چه کاری مشغول هستند. ما در وزارت بهداشت به دنبال سازماندهی نخبگان هستیم که بتوانیم از ظرفیت آنها پس از فارغ‌التحصیلی استفاده کنیم.

منبع : ایسنا

این مطالب را نیز ببینید!

اعلام نتایج آزمون EPT مهرماه دانشگاه آزاد اسلامی

نتایج آزمون EPT مهرماه سال ۱۴۰۳ دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد. به گزارش رمزفردا ،‌ نتایج …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *