در حالی که بسیاری از دانشگاههای کشور با مشکل “صندلی خالی” مواجه هستند شاید چندان دور از ذهن نباشد که در آیندهای نه چندان دور، ساختمانهایی خالی از دانشجوی دانشگاه آزاد در دل برخی شهرستانها یا به ساختمانهایی متروکه تبدیل شوند و یا صندلیهایی که به هر قیمتی با حضور دانشجویان تحصیلات تکمیلی پُر میشود که میزان علمشان در حد یک دانشجوی دکتری نیست!
به گزارش رمز فردا، پس از انقلاب اسلامی، شرایط دانشگاهها و مدارس کشور دستخوش تغییرات شد، به نحوی که دانشگاهها مدتی به صورت تعطیل و یا نیمه تعطیل در آمده بود.
در این میان نیز رسانههای گروهی در سطح جهان نیز تبلیغات سوئی علیه ایران میکردند که ایران خودش را مهد تمدن و طرفدار علم و دانش میداند ولی نمیتواند شرایط تحصیل در دانشگاهها را برای جوانانش فراهم کند!
چنین شرایطی سبب شد که مسئولان کشور به فکر تاسیس دانشگاهی باشند که آموزش دانشگاهی را برای تعداد بیشتری از جوانان کشور فراهم کند.
اما روایت مدنظر ما به اردیبهشت ۱۳۶۱ برمیگردد، زمانی که مرحوم آیتالله هاشمی رفسنجانی که در آن زمان ریاست مجلس شورای اسلامی را به عهده داشت، پیشنهاد تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی را داد که مورد قبول و توجه حضرت امام(ره) واقع شد.
آن زمان، هدف از تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی کمک به اجرای عدالت آموزشی و توزیع عادلانه امکانات فرهنگی و علمی در سراسر کشور با افزایش کمی و کیفی سطوح آگاهی شناخت و شعور فردی و اجتماعی افراد جامعه اعلام شد.
ایسنا