پنج شنبه , آذر ۱ ۱۴۰۳

پرینترهای سه‌بعدی به کمک قطعه‌سازان آمدند

پرینترهای رزینی و پلیمری دستاورد یکی از شرکت‌ها است که به گفته آنها قطعات پرینت شده به وسیله این دستگاه‌ها نمونه اولیه نیست، بلکه قابل استفاده در دستگاه‌ها و سیستم‌ها است.

بهرام کاظمی از محققان این شرکت دانش‌بنیان در گفت‌وگو با رمز فردا ، حوزه فعالیت این شرکت را پرینترهای سه‌بعدی دانست و گفت: ما در طراحی و ساخت انواع پرینترهای سه‌بعدی متمرکز شدیم.

وی پرینترهای سه بعدی FDM، رزینی و پرینترهای FDM دما صنعتی را از دستاوردهای این شرکت دانست و یادآور شد: پرینترهای اف دی ام دمای صنعتی برای پرینت پلیمرهای صنعتی مانند پلی کربنات و پلی آمید کاربرد دارند.

کاظمی با بیان اینکه فناوری‌های به کار رفته در این پرینترها متفاوت است، اظهار کرد: پرینترهای FDM معمولا فیلامنت‌ها و رشته‌های پلیمری را پرینت می‌کنند، ولی پرینترهای رزینی، فوتورزین‌ها را با استفاده از اشعه UV لایه به لایه خشک و پرینت می‌کنند.

این محقق خاطر نشان کرد: ما روی پرینترهای رزینی که فناوری آن مبتنی بر DLP به عنوان یکی از جدیدترین فناوری‌های پرینت رزینی است، تحقیقاتی را در دستور کار داریم. این فناوری جزء فناوری‌های های تک به شمار می‌رود.

وی با تاکید بر اینکه پرینترهای FDM دماهای صنعتی در مقیاس صنعتی تولید شده است، گفت: محصولات نهایی تولید شده از این پرینتر در حد نمونه اولیه نیست، بلکه می‌توان قطعات تولید شده از آن را دستگاه‌ها استفاده کرد.

کاظمی، کاربرد پرینترهای رزینی را در طلا و جواهرسازی و دندان‌سازی دانست و توضیح داد: این پرینتر می‌تواند نمونه اولیه دندان فرد را پرینت کند و در جواهرسازی نیز می‌توان با یک نوع رزین ریخته‌گری، نمونه‌ها را پرینت کرد و در سیلندر قرار داد تا فرآیند ریخته‌گری دقیق انجام شود و در نهایت طلا ساخته شود.

به گفته وی، کلیه محصولات تولیدشده دراین شرکت تجاری‌سازی شده‌اند.

منبع : ایسنا

این مطالب را نیز ببینید!

اعلام نتایج آزمون EPT مهرماه دانشگاه آزاد اسلامی

نتایج آزمون EPT مهرماه سال ۱۴۰۳ دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد. به گزارش رمزفردا ،‌ نتایج …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *