پنج شنبه , آذر ۱ ۱۴۰۳

جزئیات اولین دوره مسابقات بین‌المللی برنامه‌سازی رایان اعلام شد

اولین دوره‌ مسابقات بین‌المللی برنامه‌سازی رایان با حمایت ستاد اقتصاد دانش‌بنیان دیجیتال معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و به میزبانی دانشگاه صنعتی شریف و با حضور برنامه‌نویسان برتر کشورهای مختلف جهان آذرماه ۱۴۰۳ در شهر تهران برگزار خواهد شد.

به گزارش رمز فردا،  حمید ضرابی‌زاده، رئیس دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف و مسؤول برگزاری این مسابقات، مسابقه‌ بین‌المللی برنامه‌سازی رایان را سه مرحله‌ای خواند و افزود: پس از برگزاری مسابقه‌ مقدماتی (Qualification Round) و مسابقه انتخابی (Selection Round)، مسابقه‌ نهایی (World Final) در آذر ۱۴۰۳ برگزار می‌شود. مراحل اول و دوم به صورت آنلاین روی پلتفرم Codeforces انجام می‌شود و نفرات برگزیده‌ مسابقه‌ انتخابی برای شرکت در مسابقه‌ نهایی به ایران دعوت خواهند شد.

وی با اشاره به اینکه مرحله‌ نهایی مسابقه‌ بین‌المللی برنامه‌سازی رایان با شرکت حدودا ۱۰۰ نفر برگزیده‌ مرحله‌ انتخابی به صورت حضوری در تهران صورت می‌گیرد، تصریح کرد: نفر اول مسابقه مدال طلا و ۱۵ هزار دلار جایزه نقدی، نفر دوم مدال نقره مسابقه و ۱۰ هزار دلار جایزه‌ نقدی و نفر سوم مدال برنز مسابقه و پنج هزار دلار جایزه‌ نقدی دریافت خواهد کرد. همچنین نفرات چهارم تا ششم هر یک، دو هزار دلار جایزه‌ نقدی و نفرات هفتم تا دهم هر کدام، هزار دلار جایزه‌ نقدی دریافت خواهند کرد. همچنین به ۱۰۰ نفر برتر مسابقه‌ انتخابی هدایایی از جمله صنایع دستی ایران و تی‌شرت مسابقه اهدا خواهد شد.

رئیس دانشکده کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف همچنین خاطرنشان کرد: به منظور آماده‌سازی هر چه بیشتر دانشجویان برای حضور مؤثر در مسابقات بین‌المللی برنامه‌سازی، مسابقات دانشگاهی تحت عنوان «جام رایان» در دانشگاه‌های منتخب کشور هم برگزار می‌شود. این مسابقات در بازه‌ تابستان و پاییز ۱۴۰۳ در دانشگاه‌های منتخب برگزار می‌شود و توزیع مسابقات در دانشگاه‌ها به نحوی است که برای دانشگاه‌های هر استان در همان استان یا در حداقل یکی از استان‌های همجوار مسابقه‌ دانشگاهی وجود داشته باشد. مسابقات دانشگاهی به صورت ملی و با حضور دانشجویان از سراسر کشور برگزار می‌شوند.

به گفته وی، مسابقات دانشگاهی از ابتدای مردادماه ۱۴۰۳ آغاز می‌شود؛ دانشگاه بوعلی‌سینای همدان ۴ و ۵ مرداد، دانشگاه شیراز ۱۱ و ۱۲ مرداد و دانشگاه فردوسی مشهد ۲۵ و ۲۶ مرداد میزبان این مسابقات خواهند بود.

ضرابی‌زاده یادآور شد: به منظور فراهم‌ کردن امکان حضور شرکت‌کنندگان از مناطق مختلف کشور در مسابقه‌ بین‌المللی برنامه‌سازی رایان، به هر یک از مسابقات دانشگاهی یک سهمیه‌ شرکت در مسابقه‌ نهایی بین‌المللی رایان اختصاص یافته است. این سهمیه به برترین تیم شرکت‌کننده (از دانشگاه‌های خارج از تهران) در هر یک از مسابقات دانشگاهی تخصیص می‌یابد. بدین ترتیب عضوی از تیم برتر که در مسابقه‌ انتخابی بین‌المللی رایان بالاترین رتبه را نسبت به اعضای هم‌تیمی خود کسب کنند، با استفاده از این سهمیه به صورت مستقیم به مسابقه‌ نهایی بین‌المللی رایان راه خواهد یافت.

وی در خصوص جوایز مسابقات دانشگاهی هم گفت: تیم اول هر مسابقه ۱۰ میلیون تومان، سه تیم بعدی (از هر دانشگاه حداکثر یک تیم) ۶ میلیون تومان، سه تیم بعدی (از هر دانشگاه حداکثر یک تیم) چهار میلیون تومان و پنج تیم بعدی (از هر دانشگاه حداکثر دو تیم) دو میلیون تومان دریافت خواهند کرد. این جوایز از سوی معاونت علمی، فناوری و  اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری به ۱۲ تیم برتر مسابقات دانشگاهی اهدا می‌شود.

به نقل از معاونت علمی ریاست‌جمهوری، علاقه‌مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت https://rayancup.ir مراجعه کنند.

منبع : ایسنا

این مطالب را نیز ببینید!

اعلام نتایج آزمون EPT مهرماه دانشگاه آزاد اسلامی

نتایج آزمون EPT مهرماه سال ۱۴۰۳ دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد. به گزارش رمزفردا ،‌ نتایج …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *