پنج شنبه , آذر ۱ ۱۴۰۳

اعطای تسهیلات ۱۲۳ میلیاردی به فعالیت شتابدهی

معاون توسعه اکوسیستم صندوق نوآوری و شکوفایی اعلام کرد: از ۸۰ خدمت این صندوق، ۴۴ مورد آن مربوط به خدمات توانمندسازی می‌شود و اگر مجموعه‌ها از این خدمات آگاهی داشته باشند، می توانند تا یک میلیارد تومان خدمات بلاعوض دریافت کنند.

به گزارش رمز فردا، مصطفی بغدادی در نشست اعضای مرکز شتابدهی نوآوری که صبح امروز در محل صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد،با بیان اینکه بسته‌های حمایتی این صندوق در راستای عبور کسب و کارها از دره مرگ و رسیدن به مسیر تجاری سازی دیده شده‌اند، افزود: در این راستا حمایت‌هایی چون تامین فضای استقرار شامل اعطای تسهیلات و ودیعه رهن، تامین سرمایه بذری شامل تسهیلات و سرمایه گذاری، گرنت، مشاوره، شبکه سازی با دانشگاه‌ها و VC ها می‌شود.

وی ادامه داد: صندوق نوآوری دارای ۸۰ خدمت برای شرکت‌های دانش بنیان است و بخشی از آن مشمول حمایت از شتابدهنده‌های دانش بنیان می‌شود که در این راستا بسته حمایتی “رویش” تعریف شده است.

بغدادی، با اشاره به جزئیات بسته رویش برای شتابدهنده‌های دانش بنیان اظهار کرد: خدمات این بسته به منظور تامین مالی استارت آپ‌ها در مراحل اولیه رشد به صورت غیر مستقیم و از طریق شتابدهنده‌های دانش بنیان در نظر گرفته شده است. از این رو سرمایه گذاری یکی از حمایت های این بسته به شمار می‌رود که هم شامل مشارکت و هم سرمایه گذاری در استارت‌آپ‌ها و هسته های فناور و شتابدهنده‌ها در موضوعات اولویت‌دار به نسبت یک به یک تا سقف یک میلیارد تومان به ازای هر طرح می‌شود.

معاون توسعه اکوسیستم صندوق نوآوری و شکوفایی اعطای تسهیلات را از دیگر بخش‌های این حمایت نام برد و یادآور شد: تسهیلات قرض‌الحسنه سرمایه بذری قراردادهای شتاب دهی را شامل می شود که مجموعا تا سقف ۲۰ میلیارد ریال تعیین شده است.

وی ودیعه رهن را با هدف تامین ودیعه و رهن فضای استقرار برای مجموعه‌های شتاب دهی را از دیگر بخش‌های این بسته حمایتی ذکر کرد و ادامه داد: این تسهیلات تا سقف ۳۰ میلیارد ریال است که تا ۳ سال قابل تمدید خواهد بود. همچنین تسهیلات بلند مدت ارزان به منظور تامین تجهیزات شتاب دهی در قالب تسهیلات قبل از تولید صنعتی تا سقف ۵۰۰ میلیارد ریال با کارمزد ۱۶ درصد در مدت ۶۰ ماه از دیگر بخش‌های این حمایت می‌شود.

وی با اشاره به خدمات توانمند سازی این بسته گفت: این بخش حمایتی شامل برگزاری رویدادها، توانمند سازی و ارائه سرمایه گذاری و کمک هزینه تحقیق و توسعه تا سقف ۵ طرح و هر طرح تا سقف ۵۰۰۰ میلیون ریال برای هر طرح واجد اکتساب فناوری پرداخت می شود.

به گفته وی، از ۸۰ خدمت صندوق نوآوری، ۴۴ مورد آن مربوط به خدمات توانمند سازی می شود و اگر مجموعه‌ ها از این خدمات آگاهی داشته باشند می توانند تا یک میلیارد تومان خدمات بلاعوض دریافت کنند.

معاون توسعه اکوسیستم صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: تاکنون ۴.۶۵ میلیارد تومان تسهیلات توانمند سازی، ۱۲۳ میلیارد تومان تسهیلات پرداختی و ۶۲ میلیارد تومان خدمات هم سرمایه گذاری به شتابدهنده‌های دانش بنیان اعطا شده است.

وی افزود: از ۱۶۴ شتابدهنده‌ دانش بنیان، ۱۱۴ شتابدهنده‌ حداقل از یک خدمت یا تسهیلات صندوق بهره‌مند شده؛ ضمن آنکه از ۱۶۴ شتابدهنده‌ دانش بنیان ۲۰ شتابدهنده از خدمات گرنت بهره مند شده‌اند

منبع : ایسنا

این مطالب را نیز ببینید!

اعلام نتایج آزمون EPT مهرماه دانشگاه آزاد اسلامی

نتایج آزمون EPT مهرماه سال ۱۴۰۳ دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد. به گزارش رمزفردا ،‌ نتایج …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *