مبلغ حق الزحمه کار دانشجویی در علامهطباطبائی برای دانشجویان متاهل، مجرد و ممتاز بین ۲۲ تا ۵۴ هزار تومان در هر ساعت متفاوت است.
به گزارش رمزفردا ؛ معاونت دانشجویی دانشگاه علامهطباطبائی اعلام کرد؛ به منظور ترویج فرهنگ همیاری، بهرهگیری از توانمندیهای دانشجویان در پیشبرد امور آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، رفاهی و ایجاد زمینههای کسب تجربه برای دانشجویان، بر اساس ضوابط و شرایط شیوهنامه سازمان امور دانشجویان، اقدام به جذب همیار دانشجو میکند.
میزان حق الزحمه دانشجویان دوره های کارشناسی، کارشنشاسی ارشد و دکتری به صورت سالیانه به میزان ۲۰ درصد افزایش داشته است و این میزان افزایش برای دانشجویان ممتاز با معدل بالای ۱۷ بیشتر می باشد.
بنابراین دانشجویان مجرد دوره کارشناسی برای هر ساعت کار مبلغ ۲۲ هزار تومان و این مبلغ برای دانشجویان ممتاز ۲۶ هزار تومان می باشد. همچنین دانشجویان متاهل دوره کارشناسی نیز برای هر ساعت کار ۳۲ هزا ۵۰۰ و دانشجویان متاهل ممتاز نیز ۳۹ هزار تومان دریافت می کنند.
دانشجویان مجرد دوره کارشناسی ارشد نیز ۲۴ و متاهل هم ۳۶ هزار تومان حق الزحمه دریافت می کنند و این میزان برای دانشجویان ممتاز نیز به ترتیب ۲۹ و ۴۳ هزار تومان تعیین شده است.
دانشجویان مجرد دکتری نیز به ترتیب ۳۰ و متاهل ۴۵ هزار تومان برای کار دانشجویی دریافت می کنند و این مبلغ برای دانشجویان ممتازه ۳۶ و ۵۴ هزار تومان است.
بر این اساس دانشجویان علاقهمند به همکاری در قالب همیار دانشجو میتوانند تا ۱۱ مهر ماه ۱۴۰۳، با مراجعه به سامانه گلستان به نشانی https://ems.atu.ac.ir و همچنین سایت سازمان امور دانشجویان (سجاد) به نشانی https://portal.saorg.ir نسبت به ثبتنام اقدام کنند.
شرایط عمومی
– گذراندن حداقل یک نیمسال تحصیلی برای دانشجویان دوره کارشناسی پیوسته
– داشتن صلاحیت انضباطی (نداشتن سابقه محکومیت انضباطی در مقطع فعلی و مقاطع قبلی)
– داشتن صلاحیت آموزشی (نداشتن دو نیمسال مشروطی متوالی یا غیر متوالی در زمان ارائه درخواست)
– حداقل میانگین نمرات درسی متقاضی همیار دانشجو در مقطع کارشناسی ۱۴ و مقاطع تحصیلات تکمیلی ۱۵
– دستیار پژوهشی و دستیار آموزشی استادان، همیار دانشجو محسوب نمیشوند
– دانشجو به طور همزمان نمیتواند در دو واحد به عنوان همیار دانشجو مشغول به فعالیت باشد
شرایط اختصاصی
– گذراندن دورههای کوتاهمدت تخصصی در نظر گرفته شده برای همیار دانشجو (پس از ثبتنام اولیه، اطلاعیه دورهها منتشر و اطلاعرسانی میشود).
شرایط همکاری با واحدها:
مدیریت مرکز مشاوره و بهداشت روان
۱ .توانایی برگزاری کارگاه های آموزشی و مناسبتی مرکز مشاوره و تهیه گزارش از فعالیت ها و کارگاه ها
۲ .توانایی کار با نرم افزارهای مختلف جهت طراحی پوستر، تبلیغات و …
۳ .شناسایی دانشجویان نیازمند به مشاوره و ارجاع به مرکز مشاوره
مرکز مهارت افزایی دانشگاه
۱ .توانایی کار با نرم افزارهای طراحی )فتوشاپ و …( و ساخت کلیپ
۲ .توانایی تهیه و بارگذاری خبر و گزارش
۳ .توانایی انجام امور اجرایی برنامه های حضوری و مجازی
دفتر نهاد رهبری دانشگاه
۱ .توانایی برگزاری و اجرای برنامه های فرهنگی و مذهبی در خانه های دانشجویی، دانشکده ها و مسجد امام علی (ع)
۲.توانایی برگزاری و انجام امور اجرایی اردوها، برنامه های فرهنگی و معرفت افزایی
۳ .توانایی برگزاری امور روزانه نمازخانه خانه های دانشجویی و دانشکده ها
معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه
۱ .توانایی همکاری در برگزاری نشست، اردو، همایش و کارگاه های آموزشی
۲ .توانایی استفاده از نرم افزارهای اداری (تایپ، اکسل، ورد و …)
۳ .توانایی طراحی پوستر، لوگو و صفحه آرایی بروشور، نشریه و کتاب ۴ .انجام امور مربوط به آرشیو، طبقه بندی اسناد دیجیتال، کتاب و نشریات
معاونت پژوهشی دانشگاه
۱ .همکاری در برگزاری برنامه های پژوهشی نظیر برگزاری همایش، نشست، کارگاه و …
۲ .نگهداری و بهروزرسانی وبسایت فارسی و انگلیسی گروه پژوهشی، پیگیری های اداری و اجرایی فعالیت ها و برنامههای گروه پژوهشی، طراحی آگهی و پوستر برای فعالیت ها و برنامه های گروه پژوهشی و اطلاع رسانی و تبلیغات در فضای مجازی
۳ .جمع آوری منابع، داده ها و همکاری در اجرای پژوهش؛ کمک به پروپوزال نویسی از طریق مراجعه به سایتهای مراکز پژوهشی به منظور جمع آوری عناوین پژوهشی و اطلاع رسانی به همکاران پژوهشی، کمک به برگزاری نشست ها و کارگاههای پژوهشی، کمک به آزمایشگاه کامپیوتر و برنامه های اقتصادی- رفتاری، کمک برای بروزرسانی وب سایت اطلاع رسانی، توانایی اجرای تفاهم نامه های فی مابین معاونت و دستگاههای مختلف.
۴ .همکاری در اجرای طرح های پژوهشی، ترجمه کتب، برگزاری برنامه های پژوهشی نظیر همایش ها، نشست ها، کارگاهها، دوره های آموزشی کسب و کار، تولید محتوی، طراحی اینفوگرافی و …
۵ .جذب دانشجویان برای ایجاد گروههای پژوهشی- دانشجویی، آشنایی و اطلاع رسانی برنامه های پژوهشکده در میان دانشجویان؛ انجام نیازسنجی از دانشجویان درخصوص دوره های پژوهشی مکمل، ارتباط با دستگاههای مختلف و اعلام فراخوانهای پژوهشی آنها به پژوهشکده.
۶ .اپراتوری تجهیزات و دستگاههای موجود در آزمایشگاه علوم شناختی
۷ .مشارکت در برگزاری رویدادها و دوره های آموزشی آکادمی کسب و کار و اشتغال، شناسایی و معرفی فرصت های شغلی، تولید محتوا و اطلاع رسانی های مرتبط با موضوع ترویج فرهنگ کارآفرینی.
۸ .همکاری در طراحی پوستر، همکاری در آماده کردن گزارش ها و… در مرکز کارآفرینی و نوآوری.
۹ .همکاری در سازماندهی دانش در کتابخانه مرکزی دانشگاه
منبع : ایسنا