معاون آموزشی دانشگاه خواجه نصیرالدبن طوسی گفت: آرزوی ما واکسیناسیون جامعه دانشگاهی و همه مردم ایران است تا همه به روال زندگی عادی خود بازگردند. اما اگر واکسیناسیون به صورت کامل اتفاق نیفتد، تنها آن دسته از دانشجویانی که واکسینه شدهاند،به کلاسهای حضوری بازخواهند گشت. در صورت شروع واکسیناسیون دانشجویان، ابتدا برگزاری کلاسهای حضوری دانشجویان تحصیلات تکمیلی را آغاز میکنیم و دانشجویان کارشناسی نیز به ترتیبی که واکسیناسیون انجام شده باشد، در کلاسها به صورت فیزیکی حضور پیدا میکنند.
دکتر سعید رعیتی اظهار کرد: با توجه به آخرین اخبار منتشر شده از وزارت علوم، قرار است واکسیناسیون دانشجویان به صورت اولویت بندی اتفاق بیفتد. یعنی در ابتدا، دانشجویان تحصیلات تکمیلی واکسینه میشوند و بعد دانشجویان کارشناسی. البته دانشجویان کارشناسی نیز به ترتیب سال واکسینه میشوند. یعنی در ابتدا دانشجویان سال آخر واکسینه میشوند تا به ترتیب، نوبت به دانشجویان سال اولی برسد.
وی با بیان اینکه اگر واکسیناسیون دانشجویان کارشناسی انجام نشود،ناگزیر هستیم در ترم آتی آموزش ترکیبی را دنبال کنیم،افزود: در حال حاضر، در سیاستگذاریهای کلان آموزشی هر شرایطی را برنامهریزی میکنیم. گرچه این امر کار ما را سخت کرده، ولی این آمادگی را داریم که اگر آموزش به صورت ترکیبی دنبال شد،اقدامات لازم را انجام دهیم. و یا اگر واکسیناسیون انجام نشد،آموزش را به صورت مجازی از سر گیریم.
دکتر رعیتی در ادامه اظهار کرد: بر اساس آن چه که از وزارت علوم اعلام شده، واکسیناسیون ابتدا از دانشجویان قدیمی آغاز خواهد شد. اگر این اتفاق بیفتد، ترجیح ما نیز این است که دانشجویان سال بالاتر که باید کارگاهها و آزمایشگاههای خود را سپری کنند، در ابتدا واکسینه شوند تا به صورت حضوری در دانشگاه حاضر شوند. به ویژه در دانشگاه ما که صنعتی است و دانشجویان باید کارگاهها و آزمایشگاههای متعددی را بگذرانند. اگر این امر اتفاق نیفتاد و همه دانشجویان واکسینه نشدند، دانشجویان جدیدالورود کمی با تاخیر به صورت حضوری در کلاسها حضور مییابند.
وی با اشاره به برگزاری دورههای جبرانی کارگاهها در دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی خاطرنشان کرد: ما پیش از آغاز موج چهارم کرونا ویروس و قبل از عید، برنامهریزی این دورهها را انجام داده بودیم و اکنون نیز برنامهریزی کردهایم که اگر در تابستان شرایط شیوع کرونا بهتر باشد و ستاد مبارزه با کرونا به ما اجازه دهد، برخی از کارگاهها و آزمایشگاههایی که الزاما باید به صورت حضوری برگزار شوند را به صورت فشرده برگزار کنیم.
دکتر رعیتی تاکید کرد: برای تمامی شرایط برنامهریزی کردهایم ولی باید منتظر ماند و دید چه چیزی پیش میآید. چرا که اولویت ما حفظ سلامت دانشجویان و اساتید است.
معاون آموزش دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی خاطرنشان کرد: در حوزه آموزش به دنبال این هستیم که دانشگاهی “جامعه محور” داشته باشیم.یعنی بر اساس نیازهای جامعه و صنعت، دانشجو تربیت کنیم. بنابراین دریافت مجوز و گرایشهای بین رشتهای از اولویتهای ما است و تاکنون مجوز ایجاد چندین رشته را هم دریافت کردهایم. به طور کلی ایجاد این گرایشهای بین رشتهای از سیاستگذاریهای کلان ما است.