پنج شنبه , آذر ۱ ۱۴۰۳

 کارخانه حجاب شهرکرد تنها تولیدکننده چادر مشکی در کشور می باشد.

بی‌رقیب‌ترین واحد تولید چادرمشکی روی ریل تولید

رمز فردا به نقل از ایسنا/چهارمحال و بختیاری کارخانه حجاب شهرکرد تنها تولیدکننده چادر مشکی در کشور محسوب می‌شود، ظرفیت اسمی تولید پارچه چادر مشکی در این کارخانه ۱۰ میلیون متر است، این واحد از ابتدای راه‌اندازی با مشکلات بسیاری دست و پنجه نرم کرده است و به‌نظر می‌رسد مشکلات پیش پای این تولیدکننده و سایر تولیدکنندگان در حوزه‌های مختلف پایانی ندارد.

به گزارش رمز فردا به نقل از  ایسنا، چادر مشکلی محصولی استراتژیک و ملی است، بنابراین اهمیت تولید این محصول در کشور برای تامین نیاز داخلی بیش از گذشته احساس می‌شود، پروژه تولید پارچه چادرمشکی در چهارمحال و بختیاری از سال ۹۵ کلید خورد و در حال حاضر این واحد بیش از ۲۵ درصد نیاز کشور به چادر مشکی را تامین می‌کند.

طرح توسعه تولید پارچه چادر مشکی در کارخانه حجاب شهرکرد بنا به دلایل گوناگون از جمله داشتن بدهی ارزی به بانک برای احداث فاز نخست و عدم تخصیص مجدد تسهیلات اجرایی نشد، با اجرایی شدن طرح توسعه این واحد بخش قابل توجهی از نیاز کشور به این محصول مرتفع می‌شد.

دانش تولید پارچه تولید چادر مشکی در کارخانه حجاب شهرکرد از کشور کُره وارد و بومی‌سازی شد، کیفیت پارچه چادری تولیدی در این واحد بسیار بالا  و قیمت عرضه آن نیز پایین‌تر از چادرهای وارداتی خارجی است و به گفته مسئولان این واحد تولیدی کیفیت تولیدات کارخانه حجاب شهرکرد با اجناس مشابه خارجی برابری می‌کند و تجهیزات موجود در این کارخانه کاملا مدرن هستند.

کارخانه چادرمشکلی حجاب شهرکرد در کشور بدون رقیب است، بنابراین می‌طلبد مسئولان استانی و کشوری تمام توان خود را برای حمایت از این واحد تولیدی به‌کار بگیرند تا با اجرای طرح‌های توسعه‌ای این واحد بتواند نیاز کشور را به این محصول تامین کند.

تاجران کره‌ای مشتری رنگرزی پارچه چادر مشکی در شهرکرد

محمد حسین میری- مدیرعامل کارخانه حجاب شهرکرد در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص وضعیت تولید پارچه چادر  مشکی در کارخانه نساجی حجاب شهرکرد، اظهار کرد: سالانه ۱۰ میلیون متر پارچه چادر مشکی در خط تولید این واحد تولید می‌شود، درصدد هستیم با اجرای طرح توسعه میزان تولید را در سال اول اجرای طرح به ۱۶ میلیون متر برسانیم.

وی با بیان اینکه کیفیت پارچه چادر مشکی تولیدی در کارخانه حجاب بالاتر از نمونه‌های مشابه خارجی در بازار است و قیمت پایین‌تری نیز دارد، عنوان کرد: کشور ژاپن در حال حاضر تولیدی در حوزه پارچه چادر مشکی ندارد و پارچه‌هایی که با این نام در بازار عرضه می‌شوند، مربوط به این کشور نیست.

میری یادآور شد: برخی از سازمان‌ها و ادارات اطلاع کافی از وضعیت تولید پارچه چادر مشکی در شهرکرد ندارند، این سازمان‌ها و ادارات می‌توانند سفارشات خود را برای خرید به کارخانه حجاب ارسال کنند تا چادر مشکی باکیفیت و قیمت مناسب در اختیار آن‌ها قرار بگیرد، معمولا چادرهای وارداتی از مبادی غیررسمی وارد می‌شوند، زیرا واردات از مبادی رسمی مقرون به‌صرفه نیست و قیمت آن بالا می‌رود، بنابراین واردکننده توان رقابت را پارچه تولید داخل را نخواهد داشت.

مدیرعامل کارخانه حجاب شهرکرد بیان کرد: تلاش کردیم حاشیه سود پایینی برای پارچه چادر مشکی تولیدی در کارخانه حجاب شهرکرد در نظر بگیریم، همچنین برای کنترل قیمت، پارچه چادر مشکی در سایت این کارخانه به‌صورت مستقیم و بدون واسطه عرضه می‌شود، خریداران می‌توانند حتی یک قواره را از طریق سایت خریداری کنند، قیمت فروش در سایت بسیار پایین‌تر از بازار است.

وی در خصوص اخبار منتشره در رابطه با راه‌اندازی یک واحد تولید پارچه چادر مشکی در کشور، گفت: تولید، فروش و توزیع پارچه چادر مشکی کار چندان ساده‌ای نیست و سرمایه‌گذاران بی‌گدار به آب نزنند، این سرمایه‌گذار برای آشنایی با شرایط می‌تواند در منطقه‌ای که احساس نیز بر ای پارچه چادر مشکی وجود دارد، مقداری از پارچه تولیدی در کارخانه حجاب را خریداری و به‌فروش برساند، این کار کمک می‌کند فرد با بازار آشنا شود.

سنگ‌اندازی بانک صنعت معدن در مسیر توسعه کارخانه حجاب شهرکرد

کاظم منزوی- معاون صنایع سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری در خصوص وضعیت کارخانه تولید چادر مشکی در شهرکرد، اظهار کرد: رکورد تولید در سال ۹۹ در کارخانه حجاب شهرکرد شکسته شد، در حال حاضر این واحد به ظرفیت اسمی تولید سالانه ۱۰ میلیون متر مربع رسیده است و تولید با قدرت ادامه دارد.

وی بیان کرد: این واحد مشکلی برای تامین مواد اولیه مورد نیاز ندارد، تنها مشکل پیش‌رو برای توسعه و افزایش تولید در این واحد تولیدی سنگ‌اندازی بانک صنعت، معدن و تجارت برای تعیین تکلیف تسهیلات ارزی دریافتی توسط این واحد است و این مسئله اکنون سدی برای توسعه این واحد محسوب می‌شود.

منزوی ادامه داد: بنیاد مستضعفان موافقت با اجرای طرح توسعه نساجی حجاب در شهرکرد را منوط به تعیین تکلیف تسهیلات ارزی دریافتی توسط بانک عامل کرده است، اگر بانک نحوه بازپرداخت این تسهیلات را بر اساس قوانین تعیین تکلیف کند، بنیاد مستضعفان با طرح توسعه کارخانه چادرمشکی حجاب موافقت می‌کند و ظرفیت تولید در این واحد به ۲۰ میلیون متر مربع در ظرف چند سال می‌رسد و قابلیت افزایش نیز خواهد داشت.

این مطالب را نیز ببینید!

تکذیب تیراندازی مأموران مرزبانی ایرانی به اتباع افغانستان

به گزارش رمزفردا /سیستان و بلوچستان خبر تیراندازی مأموران مرزبانی ایرانی به اتباع افغانستان از سوی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *