پنج شنبه , آذر ۱ ۱۴۰۳

چگونگی و چرایی استراتژی بحران سازی رسانه های معاند

برنامه «گفتگوی سیاسی» رادیو گفت‌وگو با موضوع تبیین و بررسی چگونگی و چرایی استراتژی بحران سازی رسانه های معاند از اعتراضات کشور و با حضور آقای زهیر اصفهانی، استاد دانشگاه و کارشناس مسائل سیاسی و رسانه به صورت زنده گفتگو کرد.

زهیر اصفهانی از نبود استراتژی سیاسی و رسانه ای در داخل کشور گفت و بیان کرد: بعد از روی کار آمدن دولت دوم آقای روحانی، شاهد اعتراضاتی در دی ماه ۹۶، تیر و مرداد ۹۷ و آبان ۹۸ بودیم.

وی با اشاره به توصیه رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه باید به صورت آفندی و نه تدافعی در حوزه سیاسی و رسانه کار شود، اظهار کرد: در حوزه رسانه کسی برنده است که بتواند خبر را قبل از همه بگوید و فارغ از نحوه بیان آن، اول بودن باعث می شود، خبر در ذهن مخاطب جا بیفتد.

این استاد دانشگاه به سقوط یک ساختمان در آمریکا اشاره و عنوان کرد: در آن ساختمان ۱۵۰ تا ۲۰۰ نفر شهروند آمریکایی حضور داشت اما هیچ فعالیت رسانه ای در کشور در این زمینه انجام نشد.

وی با انتقاد از وضعیت اطلاع رسانی در کشور، تصریح کرد: در مواجه با تلاش دشمنان برای بحران سازی، باید اقدام به اطلاع رسانی سریع و به موقع کنیم اما متأسفانه این کار انجام نمی شود. در حقیقت یکی از مشکلات کشور این است که ابتدا قصد داریم صورت مسئله را پاک کنیم اما موفق به آن نمی شویم و زخم وقتی سر باز می کند، تلاش داریم در فضای رسانه ای آن را مدیریت کنیم که موفق نیستیم.

این کارشناس مسائل سیاسی و رسانه در گفتگو با رادیو گفت‌وگو درباره آثار منفی عدم انتقال سریع اخبار توسط رسانه های اصلی داخلی عنوان کرد: وقتی خبر توسط رسانه های داخلی مطرح نمی شود، رسانه های معاند اقدام به تحریک مردم و اثرگذاری بر افکار عمومی می کنند که نتیجه آن از کنترل خارج شدن مدیریت اخبار در کشور است.

وی از عصبانی سازی مردم توسط مسئولین در پنج سال گذشته گفت و عنوان کرد: مردم در اوج تحریم ها قرار دارند و مسئولین کشور از جمله رئیس جمهور با طرح حرف های «شاذ»، خون مردم را به جوش می آورند. عصبانی سازی مردم توسط دولت فعلی، یکی از پاشنه های آشیل نظام برای تشدید اتفاقات بد و بهانه دادن دست رسانه های دشمن بوده است.

اصفهانی افزود: حقیقت آن است که بعضی از مسئولین درون نظام، به عنوان یار کمکی ضد انقلاب عمل می کنند و همچون بنزین روی آتش عمل می کنند.

این استاد دانشگاه با اشاره به مشکلات پیش آمده در دو هفته اخیر در خوزستان بیان کرد: کم کاری هایی که در حوزه رسانه و مسئولین اجرایی ذکر شد در اتفاقات اخیر باز هم قابل مشاهده است و متأسفانه همچنان در روی همان پاشنه می چرخد. حتی رسانه ملی نیز بعد از گذشت یک هفته و پس از صحبت های رهبر انقلاب تازه به ماجرای خوزستان ورود می کند

این مطالب را نیز ببینید!

روایت رامبد جوان از بهترین فیلمش

رامبد جوان هفت سال پس از «قانون مورفی» سراغ کارگردانی یک فیلم جدید رفت؛ فیلمی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *