جریان ضدانقلاب در حالی علیه جواد فروغی برنده مدال طلای مسابقات تیراندازی المپیک ۲۰۲۰ فضاسازی منفی میکند که ۱۹ نظامی ارتش آمریکا و دیگر نظامیان سایر کشورها در المپیک توکیو شرکت کردهاند.
به گزارش رمز فردا ، گروه سیاست – هادی رضایی؛ اگرچه چند روزی از طلا گرفتن جواد فروغی ۴۱ ساله که پرستار بیمارستان فوق تخصصی بقیهالله در تهران و مدافع سلامت است، در نخستین روز بازیهای المپیک توکیو ۲۰۲۰ در رشته تپانچه ۱۰ متر میگذرد اما واکنشها به اتفاق تاریخی همچنان ادامه دارد.
کسب مدال توسط جواد فروغی و از سوی دیگر عضویت وی در نهاد سپاه پاسداران، از سوی برخی رسانهها و فعالان ضدانقلاب واکنشهایی را به دنبال داشت. فروغی سالها به عنوان پرستار و مدافع سلامت خدمت کرده و نظامی بودن وی نیز منافاتی با حضور در المپیک ندارد، اما این بهانهای برای طرح مطالبی سیاستزده علیه او بود. جریان ضدانقلاب در پروپاگاندای رسانهای خود، به نقد حضور افراد نظامی در المپیک پرداختند که یک بررسی ساده نشان میدهد که این حضور، رویهای طبیعی و جاری است.
چند روز پیش بود که «جین جونگ-اوه» که در ماده ۱۰ متر تپانچه در المپیک لندن برنده مدال طلا شده بود و پنج مدال المپیکی دیگر نیز در کارنامه داشت، در گفتگو با خبرنگاران شکست خود را گردن مسئولان کمیته بینالمللی المپیک انداخت چراکه اجازه دادهاند جواد فروغی در رقابتهای المپیک توکیو شرکت کند و برنده مدال طلا شود.
«جونگ-اوه» به خبرنگاران کرهای گفت: «این واقعاً مسخرهترین چیزی است که من دیدهام. چطور آنها اجازه دادند یک عضو سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از ایران در بازیهای المپیک شرکت کند و مدال طلا را به او اهدا کردند؟» این تیرانداز کره جنوبی در المپیک ۲۰۰۸ پکن نیز برنده مدال نقره شده بود و به نظر میرسد انتقادهایش از پیروزی رقیبان به ویژه فروغی و رعایت نشدن موارد بهداشتی کرونا در دهکده بازیهای المپیک توکیو، بیشتر برای توجیه ناکامیاش در این بازیها باشد.
واکنش سفارت ایران به ادعای یک ورزشکار کره جنوبی درباره «فروغی»
در پی اظهارات ورزشکار کره جنوبی علیه جواد فروغی، سفارت جمهوری اسلامی ایران در سئول با انتشار بیانیهای به این اظهارات واکنش نشان داد.
سفارت جمهوری اسلامی ایران در سئول در بیانیه خود، ضمن تبریک به جواد فروغی بابت کسب مدال طلا در مسابقات تیراندازی المپیک، از ورزشکاران سایر کشورهای جهان به ویژه ورزشکاران کره جنوبی درخواست کرد ضمن پرهیز از ورود به مسائل شخصی، به احساسات و غرور ملی مردم ایران احترام گذاشته و از اتهام زنی ناروا، غیر اخلاقی و غیر ورزشی خودداری کنند و در جهت روحیه ورزشی و دوستی میان ملتها گام بردارند.
سفارت کشورمان همچنین جمهوری اسلامی ایران را قربانی تروریسم خوانده و تصریح کرد «مهمترین گواه این امر ترور فرمانده ارشد نظامی جمهوری اسلامی ایران سردار قاسم سلیمانی به عنوان سردمدار مبارزه با القاعده و داعش، به دستور مستقیم رئیس جمهور پیشین آمریکا به عنوان بزرگترین حامی گروههای تروریستی در منطقه و جهان است»
در بیانیه سفارت جمهوری اسلامی ایران در سئول همچنین تاکید شده است، «سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عنوان یکی از ارکان نظامی، رسمی، مهم و قدرتمند جمهوری اسلامی ایران، نقش بسیار مهمی در دفاع از کشور و ملت ایران و همچنین ایجاد صلح، ثبات و امنیت منطقه خاورمیانه داشته و دارد و تاکنون هزاران شهید در این راه داده است، همچنانکه اگر قهرمانان سپاه پاسداران ایران نبودند، گروههای تروریستی از جمله القاعده و داعش، کل منطقه خاورمیانه، اروپا و چه بسا شرق آسیا را بیثبات و ناامن کرده بودند.»
عذرخواهی ورزشکار کرهای از صحبتهایش بر علیه جواد فروغی
پس از بیانیه سفارت جمهوری اسلامی ایران در سئول در واکنش به اظهارات «جین جانگ او» ورزشکار کره جنوبی علیه جواد فروغی، نشریه «جونگ آنگ ای لبو» چاپ سئول اعلام کرد «جین جونگ او» بخاطر اظهاراتش در شبکههای اجتماعی عذرخواهی کرد.»
این ورزشکار کرهای در این رابطه گفته است: «من بخاطر ایجاد جنجال با اظهارات نامناسب در حین مصاحبه با یک شرکت رسانهای هنگام بازگشت به کره جنوبی در فرودگاه اینچئون عذرخواهی میکنم.»
وی اظهار کرده است که «من عمیقاً بر این واقعیت تأکید میکنم که در بررسی واقعیتها پس از شنیدن تنها آنچه در رسانهها گزارش شده بود، فکر نکردم و اظهارات بحث برانگیزی را بیان کردم. باید به بازیکنان دیگر و تلاش آنان توجه میکردم. من نیز در گذشته از مقالههای غلط یا تحریف شده و اظهارنظرهای بدخواهانه رنج بردهام، بنابراین عمیقاً از دردی که باید جواد فروغی متحمل شود آگاه هستم. در آینده بیشتر در گفتار و عمل خود دقت خواهیم کرد.»
تبریک رئیس پنتاگون به ورزشکار عضو ارتش آمریکا
نگاهی کوتاه به شرکتکنندگان المپیک نشان میدهد ورزشکاران نظامی زیادی هستند که در بازیها شرکت کرده و به مدال رسیدهاند. در جریان مسابقات تیراندازی، «وینسنت هنکوک» از آمریکا موفق به کسب مدال طلا شد. این سومین طلای این ورزشکار در تاریخ المپیک است که همین مساله، واکنش رئیس پنتاگون را به دنبال داشت.
هنکوک در سال ۲۰۰۵ و در ۱۶ سالگی اولین عنوان قهرمانی جهان را در اسکیت مردان به دست آورد. سال بعد او به ارتش آمریکا پیوست و ۶ سال پس از آن گفت که ارتش چیزی را برای او فراهم کرده که نمیتواند به جای دیگری برسد.
این تیرانداز در حالی که در ارتش فعالیت میکرد، موفق شد در المپیک ۲۰۰۸ پکن و ۲۰۱۲ لندن مدال طلا را کسب کند تا تنها ورزشکاری باشد که در دو دوره پیاپی به چنین موفقیتی میرسد.
نکته جالب توجه در این مساله اینجاست که پس از اعتراضها و اظهارنظرهای مختلف از سوی مخالفان ایران در خصوص کسب مدال جواد فروغی در تیراندازی، رئیس ارتش تروریستی آمریکا (پنتاگون) در پیامی موفقیت نیروی خود را در المپیک تبریک میگوید؛ تبریکی که هیچگاه منتقدان و عناصر ضدانقلاب را حساس نکرد.
منشور المپیک، حضور نظامیان را در مسابقات منع نکرده است
حضور نیروهای نظامی در المپیک مورد تازهای نیست و در ادوار مختلف وجود داشته است. منشور المپیک نیز به این موضوع ایرادی وارد نمیکند که اگر مشکلی وجود داشت، قطعاً از حضور نظامیان در سالهای گذشته جلوگیری میشد، اما رفتار خصمانه و بی اخلاقی برخی قابل تامل است.
اما در خصوص اینکه این اظهارات بیپایه و اساس و مسائل و هجمهها از کجا شروع شد، باید گفت جواد فروغی تیرانداز کشورمان پس از این افتخارآفرینی بزرگ در گفتگویی اعلام کرد که از سال ۹۲ تا ۹۴ در کشور سوریه حضور داشته است. به دنبال این اظهارات، فروغی که اتفاقاً فارغالتحصیل رشته پرستاری و از شاغلین در بیمارستان بقیه الله است. فروغی در اظهاراتش حرفی از نظامی بودنش نزده است، اما در صورت تائید این مساله نیز، نظامی بودن هیچ ایرادی از لحاظ مسئولان برگزار کننده المپیک نداشته و در طول تاریخ برگزاری این مسابقات نظامیان بسیاری در این میدان مسابقات شرکت کرده و تعدادی از آنها هم توانستهاند با کنار زدن دیگر رقبا به مدال طلا دست بیابند.
از سوی دیگر با یک جستجوی ساده میتوان دید که چه نظامیانی از چه کشورهایی و در چه رشتههایی در المپیک حضور دارند.
۱۹ نظامی آمریکایی در المپیک توکیو
نیروهای مسلح آمریکا تا به حال ۴۴۶ ورزشکار به دورههای مختلف المپیک اعزام کردهاند و این ورزشکاران اعزامی توانستهاند ۱۱۱ مدال برای آمریکا به دست بیاورند.
همچنین سایت رسمی وزارت دفاع آمریکا اعلام کرده است که در کاروان ورزشی این کشور در المپیک توکیو، ۱۶ ورزشکار و سه مربی نظامی حضور دارند.
به علاوه گروهبان ستاد «اسپنسر مانگو» بهعنوان مربی کشتی، استوار یکم «دنیس باوشر: بهعنوان مربی پنجگانه مدرن، و گروهبان «ترنسی جنینگز» بهعنوان مربی تکواندو در المپیک توکیو حضور دارند.
منبع : خبرگزاری مهر